avatar

Petzl Roc Trip в България


Както може би вече знаете, най-големият международен катерачен керван Petzl Roc Trip този месец ще бъде в България. Трите спирки у нас ще бъдат: Враца - 15-19 септември, Карлуково - 20 септемри, Рила - 21-24 септември. Освен това, между 11 септември и 20 октомври, обиколката ще включи обекти в Румъния, Македония, Гърция и Турция. 

Събитието е отворено за всички желаещи да се включат в катеренето, пътуването, гледането на филми и представяния, лекциите, песните край огъня и въобще веселбата с някой от най-добрите катерачи от Отбора на Petzl. Не само това - целта му е именно да се получи една голяма катерачна среща-веселба за всички катерачи, без значение от това какви категории преминават.

Всеки може свободно да се включи на място и да пътува между отделните спирки. Има и формуляр за регистрация, като цената е 15 Евро. Смисълът на предварителната регистрация е да се предвиди по-добре точният брой участници за по-добра организация на кервана, да се оптимизира броят пътуващи превозни средства за по-удобен, евтин и чист превоз. Всеки регистрирал се получава и тениска от събитието. Може да се регистрира и на място, но не е сигурно, че ще има тениска.

За повече информация - http://www.petzl-roctrip.com/en.

Кой иска да се присъединим?! :)

4 коментара за “Petzl Roc Trip в България”

 1. avatar mmarto казва:

  Е хайде да се присъединим! Някой ще ходи ли?

 2. avatar bogdan казва:

  Аз мисля поне на Карлуково да отида :)

 3. avatar mmarto казва:

  Здравейте, пак аз. Може ли малко инфо, ако някой е запознат, че на мен езиците не са ми сила. Решил съм, да си нарамя раницата и да паля към влашко, въпросът е ще има ли някакъв организиран транспорт между различните държави, или аз да си осигуря превоза. Благодаря и всяко инфо ще ми е от полза. Поздрави.

 4. avatar bogdan казва:

  Като гледам, има възможности да си запазиш място в някой от автобусите, които пътуват заедно с караваната. Би трябвало да пуснат и функция да си уговаряш с други хора общо пътуване с кола или друго мпс - да спестявате, като не пътувате всички сами. Може и сам да отидеш. За автобусите трябва да се регистрираш от формуляра и си има цена. Трябва да си пресметнеш! Но ако после няма да продължаваш към Гърция и Турция, ще е по-лесно сигурно да си пътуваш сам, а ако има някой с теб в колата - още по-добре. Наистина си пресметни обаче разходите, защото аз подробни изчисления не съм правил. Ако има още нещо, питай :) И много хубаво да прекараш там :)

Отговор

Трябва да сте логнат, за да оставите коментар.